Touwslager 100

3894 CE Zeewolde

Vragen?

06 16267590

E-mail

info@reijndersbouw.nl

Veranda laten plaatsen

Wilt u het hele jaar genieten van uw tuin? Ongeacht de weersomstandigheden? Dat is mogelijk met een veranda of patio. Een veranda is een mooie oplossing om op een natuurlijke wijze uw leefruimte te verlengen. Wat is aangenamer dan met een boek, gezelschap of met een drankje te genieten onder uw eigen luifel. En toch het gevoel van een tuin te krijgen.

Een veranda biedt tal van aantrekkelijke voordelen die uw wooncomfort verhogen. Zo kunt u van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar genieten van de zon. Verder biedt een patio beschutting tegen de felle zon en een regenbui. Kortom; een veranda is een uitkomst voor mensen die van het buitenleven houden.

0 +

Jaar ervaring

Patio's
ook in maatwerk mogelijk

De keuze in veranda’s is groot. De patio kan geheel naar wens en op maat gemaakt worden. De meest voorkomende overkappingen worden gemaakt van aluminium of hout. Het hout dat Reijnders Bouw voor het bouwen van een veranda gebruikt is Douglas hout. Deze naaldhout soort komt uit Noordwest Europa en heeft onbehandeld van nature al een hoge duurzaamheid en sterkte. Deze eigenschappen maken het Douglas hout uitermate geschikt voor onder meer veranda’s en overkappingen.

Veranda's hebben vele toepassingen en mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en toepassingen van een veranda? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag!

Reijnders Bouw & Onderhoud in Zeewolde

Aanbouw, renovatie, verbouw & klein onderhoud
Badkamer, kozijnen & houtrot reparatie

Flexibel aannemersbedrijf

Breed dienstenpakket.

Transparant

0 +

Afgeronde projecten

0 +

Tevreden klanten

0

Professioneel team