Touwslager 100

3894 CE Zeewolde

Vragen?

06 16267590

E-mail

info@reijndersbouw.nl

Over ons

Reijnders Bouw is opgericht in 2010 en heeft zich ontwikkeld tot een allround bouw- en onderhoudsbedrijf. Bij Reijnders Bouw gaat het niet om grote of kleine opdrachten. In alle gevallen draait het om vakmanschap en het afleveren van kwaliteit.

Heeft u nieuwbouw- of verbouwplannen? Is uw woning of badkamer aan renovatie toe? Dan bent u bij Bouwbedrijf Reijnders aam het juiste adres.

0 +

Jaar ervaring

Materiaalkeuze

De keuze in terrasoverkappingen is groot. De terrasoverkapping kan geheel naar wens en op maat gemaakt worden. De meest voorkomende terrasoverkappingen worden gemaakt van aluminium of hout. Het hout dat Reijnders Bouw voor een terrasoverkapping gebruikt is Douglas hout. Deze naaldhoutsoort komt uit Noord-west Europa en heeft onbehandeld van nature al een hoge duurzaamheid en sterkte. Deze eigenschappen maken het Douglas hout uitermate geschikt voor onder meer terrasoverkappingen en veranda’s.

Meer weten?

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden die op uw woning van toepassing zijn, neem dan contact op met Reijnders. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte.

Reijnders Bouw & Onderhoud in Zeewolde

Aanbouw, renovatie, verbouw & klein onderhoud
Badkamer, kozijnen & houtrot reparatie

Flexibel aannemersbedrijf

Breed dienstenpakket.

Transparant

0 +

Afgeronde projecten

0 +

Tevreden klanten

0

Professioneel team