Touwslager 100

3894 CE Zeewolde

Vragen?

06 16267590

E-mail

info@reijndersbouw.nl

Terrasoverkapping

Het hele jaar door, ongeacht het weer, genieten van uw tuin? Dat is mogelijk met een tuinoverkapping. Met een fraaie terrasoverkapping kun je op een natuurlijke manier de leefruimte van de woning verlengen. Er is niets aangenamer dan dat u met een boek, gezelschap en/of een drankje in een (eventueel verwarmde) overdekte ruimte plaats kunt nemen en toch het gevoel krijgt dat u in de tuin zit. Een terrasoverkapping biedt tal van aantrekkelijke voordelen die het wooncomfort verhogen. Zo kun je al vroeg in het voorjaar en tot laat in het najaar genieten van het zonnetje. Verder biedt een terrasoverkapping niet alleen beschutting tegen felle zon, maar ook tegen een onverwachte regenbui, zodat je lekker droog kunt blijven zitten.

0 +

Jaar ervaring

Materiaalkeuze

De keuze in terrasoverkappingen is groot. De terrasoverkapping kan geheel naar wens en op maat gemaakt worden. De meest voorkomende terrasoverkappingen worden gemaakt van aluminium of hout. Het hout dat Reijnders Bouw voor een terrasoverkapping gebruikt is Douglas hout. Deze naaldhoutsoort komt uit Noord-west Europa en heeft onbehandeld van nature al een hoge duurzaamheid en sterkte. Deze eigenschappen maken het Douglas hout uitermate geschikt voor onder meer terrasoverkappingen en veranda’s.

Meer weten?

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden die op uw woning van toepassing zijn, neem dan contact op met Reijnders. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte.

Reijnders Bouw & Onderhoud in Zeewolde

Aanbouw, renovatie, verbouw & klein onderhoud
Badkamer, kozijnen & houtrot reparatie

Flexibel aannemersbedrijf

Breed dienstenpakket.

Transparant

0 +

Afgeronde projecten

0 +

Tevreden klanten

0

Professioneel team