Touwslager 100

3894 CE Zeewolde

Vragen?

06 16267590

E-mail

info@reijndersbouw.nl

Renovatie

Heeft u last van houtrot in uw kozijnen? Of wordt u getergd door een lekkend dak of een lekkende dakkapel? Kan het stucwerk op de binnenmuren wel een opknapbeurt gebruiken? Of wilt u het sanitair in uw badkamer vernieuwen? Reijnders Bouw & Onderhoud denkt graag met u mee om tot de beste en voordeligste renovatieoplossing te komen. Ook voor kleine renovaties zoals opnieuw behangen, het vernieuwen van uw plafond of binnen- en buitenschilderwerk kunt u bij ons terecht.

0 +

Jaar ervaring

Houtrot reparatie

Mooi onderhouden kozijnen zijn een visitekaartje van uw woning. Bij slecht onderhoud kan er bij houten kozijnen echter houtrot ontstaan. Wilt u graag uw houten kozijnen behouden, bijvoorbeeld vanwege de uitstraling en vaak authentieke karakter, dan kunt u er voor kiezen om de kozijnen te laten repareren en renoveren. Reijnders Bouw & Onderhoud doet dit graag voor u. Wij hanteren scherpe tarieven en bieden prima service.

Vergunningen

Het is belangrijk dat u over de juiste vergunningen beschikt voordat u uw woning laat renoveren. Voor het verbouwen van uw huis kunt u een omgevingsvergunning nodig hebben. Deze vraagt u aan bij uw gemeente.

Reijnders Bouw & Onderhoud in Zeewolde

Aanbouw, renovatie, verbouw & klein onderhoud
Badkamer, kozijnen & houtrot reparatie

Flexibel aannemersbedrijf

Breed dienstenpakket.

Transparant

0 +

Afgeronde projecten

0 +

Tevreden klanten

0

Professioneel team