Touwslager 100

3894 CE Zeewolde

Vragen?

06 16267590

E-mail

info@reijndersbouw.nl

Bouwen en verbouwen van de woning

Is uw woning wat aan de kleine kant en is verhuizen om welke reden ook geen optie, dan kunt u kiezen voor verbouwen. Zeker als u erg gehecht bent aan uw huidige woning en/of de buurt waarin u woont. Het uitbreiden van uw huis leidt tot meer ruimte en daardoor een groter woongenot. Het creëren van een uitbouw van de woning voor bijvoorbeeld het realiseren van een grotere keuken of het plaatsen van een erker of dakkapel.

0 +

Jaar ervaring

Een veranda of patio biedt ruimte en toch beschutting

Wilt u het gevoel hebben van een tuin en toch beschut zitten? En heeft u de ruimte? Overweeg dan eens een veranda, patio of serre. Reijnders Bouw & Onderhoud heeft een ruime ervaring met het bouwen van dergelijke overkappingen. Of wat te denken van het plaatsen van een extra slaapkamer plaatsen op bijvoorbeeld de garage? Naast een groter leefcomfort, kan een goed uitgevoerde verbouwing leiden tot waardestijging wanneer u uw huis verkoopt.

Eerlijk advies over het kostenplaatje

Reijnders Bouw & Onderhoud kan u vertellen of de door u gewenste verbouwing of aanbouw mogelijk is en wat ongeveer de kosten daarvan zijn. Neem contact op met Reijnders voor een vrijblijvende offerte.

Reijnders Bouw & Onderhoud in Zeewolde

Aanbouw, renovatie, verbouw & klein onderhoud
Badkamer, kozijnen & houtrot reparatie

Flexibel aannemersbedrijf

Breed dienstenpakket.

Transparant

0 +

Afgeronde projecten

0 +

Tevreden klanten

0

Professioneel team